English French Spain Portuguese German Turkish Russian Chinese Simplified Korean Japanese Thai Arabic

BAGI ANDA YANG INGIN MENDAPATKAN PERTANYAKAN, BOLEH TERUS TERUS MENGHUBUNGI: DR. NURMAWATI SYAKRONI TEL : +6019 391 7945 atau +019 311 2724

Jumaat, 4 November 2011

Testimoni Penghidap Hepatitis BPada bulan Januari lepas, saya mengalami deman dan sakit kepala yang berpanjangan. Pada mulanya saya menyangka penyakit yang saya alami adalah penyakit biasa dan hanya perlu memakan ubat yang dibeli di farmasi, namun tidak ada perubahan. Saya memutuskan untuk berjumpa doktor dan membuat peperiksaan darah. Berdasarkan hasil pemeriksaan tersebut, saya telah disahkan mengidap Hepatitis B.

Saya cuba mencari penawar penyakit saya melalui internet dan saya terbaca mengenai Herba An-Nabaat. Saya telah menghubungi Dr Nurmawati dan beliau menyarankan saya memakan Herba Penawar Hepatatis B dan Minyak Kelapa Dara. Setelah 7 bulan saya memakan ubat tersebut saya telah membuat pemeriksaan darah. Saya bersyukur kehadirat Allah SWT kerana hasil ujian kali ini adalah negatif. Penyakit Hepatatis B saya telah sembuh sepenuhnya. Alhamdullilah.

Fauzi (Sg. Besi, KL)

2 Ulasan :

Diamondgurlz shop berkata...

saya berminat dgn penawar bagi penyakit hepetitis b ..boleh saya taw berape kos ubat itu dan bagaimana cara makan nye..

NURUL FATIHAH ZAHIRAF berkata...

boleh saya tahu di mana sy boleh dptkn herba ni??

Catat Ulasan

BAGI ANDA YANG INGIN MENDAPATKAN JAWAPAN SEGERA BAGI MASALAH KESIHATAN YANG INGIN ANDA PERTANYAKAN, JANGAN MALU JANGAN SEGAN, ANDA BOLEH BERBUAT DEMIKIAN DENGAN TERUS MENGHUBUNGI:
DR. Nurmawati bt. Syakroni Apt. Ph.D
DI TALIAN: +6019 391 7945 / +6013 311 2724

Setiap komen pembaca amat kami hargai..
Sila nyatakan nama dan alamat e mel anda..
Terima kasih..