Testimoni: Pesakit Denggi


ANDA TERKENA DEMAM DENGGI??? Jangan RISAU, ada penawarnya, produk orang MELAYU kita berasaskan tumbuhan semulajadi.

14/10/2010, suami saya dimasukkan ke hospital kerana demam sudah 5 hari, cek darah, platlet 69, disahkan terkena denggi berdarah.

15/11/2010, suami terpaksa dipindahkan ke Hospital Klang kerana tahap platlet agak membimbangkan, jatuh dan terus jatuh sampai 20, masuk air dah berbotol-botol, minum air dah berjag-jag, semua petua dah dicuba, 100 plus, sup ketam, kurma, jus betik pahit, mcm2. Apa yang orang kata saya usahakan, saya dah mula gelisah dan stress, melihat keadaan suami, darah keluar tanpa henti. Pada malamnya saya teringat produk an-nabaat, terus saya hubungi Dr. Nurmawati dan ceritakan situasi suami saya, lantas...


16/11/2010, Platlet nampaknya mula naik sedikit-demi sedikit, namun masih rendah iaitu pada paras 44. Pada pukul 11.00 am, apabila sahaja saya dapat ubat an-nabaat, terus dimakan, amik darah pukul 12, pukul 3 dengan izin darinya, result darah platlet dari 44 berdezup terus melonjak naik menjadi 87, tetapi doktor masih mahu membuat pengawasan dari hari ke hari. Bermula dari 87 - 119 - 188 dan terus boleh dibenarkan pulang.

Alhamdulillah sekarang suami saya sudah beransur pulih dan sihat, terima kasih an-nabaat, syukur Alhamdulillah.

Ini merupakan pengalaman hebat kami berdua berhari raya haji di hospital, huhuhu… R.A.S.A

LINA (Banting)
Carishmoms@yahoo.com